Óvodai Tájékoztató

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány terjedése miatt a Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (II.) szóló 45/2020. (III.14.) korm. rendelet 2.§-ában döntött arról, hogy a bölcsődei, valamint az óvodai ellátást végző intézmény esetében az elhelyezés szerinti polgármester rendkívüli szünetet rendelhet el.

Bicske Város Polgármestere 2020. március 14-ei közleményében kérte a szülőket, hogy gyermekeik számára csak nagyon indokolt esetben vegyék igénybe az óvodai nevelést Bicske Városi Óvodában és tagóvodáiban.

A kialakult helyzetre való tekintettel 2020. március 19-től visszavonásig ügyeletet rendelt el, melyet a székhely intézményünkben (Bicske, Árpád u. 13.) biztosítunk.

A vírus terjedésének megakadályozása érdekében köszönjük a Szülők felelősségteljes együttműködését, továbbra is kérjük, GYERMEKEIKKEL MARADJANAK OTTHONAIKBAN.

A vírus terjedésének megakadályozása a személyes érintkezések minimalizálásával hatékony.

Bicske Városi Óvoda honlapján (www.bicskevarosiovoda.hu), és az óvodai facebook csoportokban folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a változásokról.

Bicske, 2020. március 18,

                                                                                              Patkóné Bátori Erzsébet
                                                                                                          óvodavezető

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi