Adó 1%-a

jozsef attila tagovoda  Az 1-es Ovis Gyermekekért Alapítvány tisztelettel kéri, hogy idén is támogassák az alapítványt adójuk 1%-ával. Adószám: 18493265-1-07

Időjárás 2017_Dávid naptár szerint

Ilyen idő lesz 2017-ben a Dávid-naptár szerint!


Bár nyakunkon a nagy fagy, Dávid Mihály a teol.hu-nak mondta el, hogy a február már enyhébb lesz, a március második fele kifejezetten meleg, az...

.David Mihaly

 
Dávid Mihály szerint a szélsőségek beleillenek a természet rendjébe. Fotó: BORS

 

Bár nyakunkon a nagy fagy, Dávid Mihály a teol.hu-nak mondta el, hogy a február már enyhébb lesz, a március második fele kifejezetten meleg, az április első fele melegebb, míg a második fele lesz hűvösebb.

Hatalmas nyári forróság jön

Azoknak akik nem bírják a meleget, nem túl jó hír, mások bizonyára örülnek majd ennek: Dávid Mihály szerint a nyári kánikula három hónapig is kitart majd, aminek hirtelen lesz vége szeptember első hetében. Az idei év csapadékosabb lesz, mint a tavalyi volt, főleg a nyár lesz tele zivatarokkal.

Módszerének lényege, hogy a meteorológiaigiai tényezők mellett számításba veszi az égitestek tömegvonzó hatását is.

– A hivatalos meteorológia nem lát 10-14 napnál előbbre, csak rövid távra tervez, mert hiányzik a hosszú távú időjárás-változással kapcsolatos koncepciójuk – vallja Dávid Mihály.

– A klímaváltozás hatása ugyan érzékelhető, de kevésbé írható az ember rovására, mint azt sokan állítják. A szélsőséges időjárási jelenségek beleillenek a természet és az időjárás rendjébe, nincs bennük semmi csoda – vallja a világot élénken foglalkoztató problémáról a nyíregyházi időjós. Azt azonban hozzátette, a katasztrófákat nem lehet előre látni egy hosszú távú előrejelzésben. Így hiába is keressük a Dávid-naptárban, mikor esik le legközelebb egy- vagy többhavi csapadékmennyiség néhány óra alatt – ahogy az például tavaly előfordult.

A Dávid naptárat itt szerezheti be: http://davidnaptar.hu/

Térkép_József Attila utcai Tagóvoda

 

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi