Adó 1%-a

jozsef attila tagovoda  Az 1-es Ovis Gyermekekért Alapítvány tisztelettel kéri, hogy idén is támogassák az alapítványt adójuk 1%-ával. Adószám: 18493265-1-07

Süni csoport

suni logo

  

Óvó néni:
Ábel Anikó     (Anikó néni)

Pedagógiai asszisztens:
Varga Antalné           (Erika néni)

Dajka néni:
Lászlóné Váradi Ildikó         (Ildi néni)

Süni csoport

Csoportszobánk alapterülete 22 gyermek befogadására alkalmas.

Szeptemberben 22 gyermek kezdte meg ismételten az óvodát, akik életkorúk szerint 15 fő kis-, és 7 fő középső csoportosok.

A lányok és fiúk aránya 11/11 fő.

Mivel minden gyermek egyéni tempóban fejlődik, különös gondot fordítunk az egyéni fejlesztésre, mely kiemelt szerepet kap a mindennapjainkban. Első és legfontosabb lépésként az eddigi tapasztalatok felelevenítését, a szokás és szabályrendszer kialakítását tartjuk fontosnak. Nyugodt, érzelmi biztonságot adó, családias légkört biztosítunk számukra, hogy jókedvűen járjanak óvodába. Fontosnak tartjuk a szülőkkel kialakított, kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatot.

Az ismeretszerzést játékos formában, változatos tevékenységeken keresztül, jó hangulatban igyekszünk megvalósítani. Fontos számunkra a környezet tevékeny megismerése, az abban való tájékozódás, tapasztalatszerzés, élménynyújtás.

Úgy alakítottuk ki a csoportszoba elrendezését, hogy a játéktevékenységeket elkülönítve, igényüknek és életkori sajátosságaiknak figyelembe vételével, önállóan is tudják alakítani. Igyekszünk minél hangulatosabbá varázsolni a csoportszobát a mindennapi életünkhöz, szokásainkhoz, ünnepeinkhez kapcsolódó eszközökkel, dekorációkkal, melyeket a pedagógiai asszisztens, a dajka, illetve a gyermekek által készített munkákkal valósítunk meg. Nagy hangsúlyt fordítunk kreativitásukra, önálló alkotó kedvükre, mely a szabad játék során is megnyilvánulhat.

Csoportszobánk öltözőhelysége a folyosón található, itt öltözik intézményünk egy másik csoportja is, mely összhangot igényel. Az öltözőszekrényeket a gyermekek jelük alapján különböztetik meg. Egy szekrénybe általában két kisgyermek tárolhatja ruháit.

A mosdóhelységünk szintén közös egy másik csoporttal, ezáltal használata szervezést, és összhangot igényel.

Mivel munkarendem szerint állandó délelőttösként tevékenykedem a csoportban, a délutáni csendes pihenő ideje alatt a csoportunk pedagógiai asszisztense szeretettel felügyeli, segíti a gyermekeket. Csoportunk dajkája heti, váltott műszakban végzi munkáját, az intézmény többi dajkájával összehangolva.

Névsor:

Suni nevsor 2019

Születésnaposok:

Suni szulinap 2019

Napirend:

Suni napirend 2019

 

Hetirend:

Suni hetirend 2019

  • katicaszoba 1
  • katicaszoba 2

 

 

Térkép_József Attila utcai Tagóvoda

 

Oldalainkat 154 vendég és 0 tag böngészi