Adó 1%-a

jozsef attila tagovoda  Az 1-es Ovis Gyermekekért Alapítvány tisztelettel kéri, hogy idén is támogassák az alapítványt adójuk 1%-ával. Adószám: 18493265-1-07

Lepke csoport

Lepke

 

Lepke csoport

Mottónk:

Az nagy szó, ha egy gyereket nevel valaki. A gyerek elkezdi figyelni azt a felnőttet, apróra szétszedni a jellemét, próbára tesz, mennyire lehet neki hinni, bízhatik-e benne, igaz ember-e vajon? S ha olyan, amilyennek remélte, egyszeriben úgy érzi, megtalált valakit, akit már régen keresett.”

Szabó Magda

Csoportunk az emeleti folyosó legvégén található. Ebbe a meleg, derűs légkörű csoportba érkező gyermekeink örömmel játszanak a tágas babakonyhánkban, ami rengeteg házimunkával látja el őket, de a favonat,autók és megannyi játék csábító erejének sem tudnak ellenállni. A polcainkon csücsülő könyveket is szívesen nézegetik, lapozgathatják kiscsoportos Lepkéink, mi pedig örömmel olvasunk, mesélünk nekik. Az új nevelési évet 20 három éves gyermek kezdi meg. Csoportunk összetétele 5 fiú és 15 lány.

A zene, az ének, a tánc fontos szerepet tölt be nálunk. A zenei nevelésre nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen nemcsak a lélek melegítője, hanem számos fejlesztési lehetőség tárháza is.

Másik nagy kedvencünk a dramatizálás, ahol idővel megmutatkozhatnak még a csendesebb, szerényebb gyermekeink is. A komplex napi tevékenységeink során igyekszünk a differenciálás segítségével minden kisgyermek tehetségét megtámogatni, fejleszteni nehézségeiket Fontos számunkra, hogy a gyerekek szeretetteljes, derűs légkörben töltsék el mindennapjaikat. Biztonságos, otthonos környezetet biztosítunk számukra, melyben érzelmi és értelmi fejlődésük maximálisan megvalósulhat.

Óvó nénik:      

Járfás Judit (Judit néni)

Ipachné Karai Edina (Edina néni)

Pedagógiai asszisztens:

Varga Antalné (Erika néni)

Dajka néni:

Hevérné Gelencsér Mónika (Mónika néni)

 

Névsor:

Névsor2020

 

Csoportszoba:

  • Lepke1
  • Lepke2

 

Születésnapok:

Szulinap2020

 

 Lepke180

Napirend:

 Napirend2019

 

Hetirend:

 Hetirend2020

 

 

 

Térkép_József Attila utcai Tagóvoda

 

Oldalainkat 145 vendég és 0 tag böngészi