Adó 1%-a

jozsef attila tagovoda  Az 1-es Ovis Gyermekekért Alapítvány tisztelettel kéri, hogy idén is támogassák az alapítványt adójuk 1%-ával. Adószám: 18493265-1-07

Megújult Csoportszobák

 2016 : Megújult Csoportszobánk - Katica csoport

Nagy örömmel vették birtokba gyermekeink a megújult csoportszobát.

A Katica csoportban folyamatosan folyt a munka a tikkasztó hőségben. Gyerekek helyett felnőttek vették birtokukba.

Régi, kopott parkettánk helyére vidám, színes műpadló került. Szép, új színt kapott a csoportszoba fala is, lambériánk, nyílászáróink megújultak. Új szekrényekkel, csodaszép, puha szőnyeggel tehettük szebbé termünket, ahová izgatottan várjuk a katicás nagycsoportosainkat.

Örömmel tölt el bennünket, hogy az utolsó óvodás évüket ilyen szép, esztétikus környezetben tölthetik. Bízunk benne, hogy a megújulás, hatással lesz a mindennapjaikra, a munkájukra.

Köszönjük, hogy lehetőséget kaptunk a megszépülésünkre!

                                                                                  Katica csoportos óvó nénik és a gyerekek

 katicaszoba 1 katicaszoba 2

2015 : Megújult Csoportszobánk - Lepke csoport 

Mi a József Attila utcai Tagóvoda Lepke csoportja nagy örömmel vettük birtokba megújult csoportszobánkat. A szép, esztétikusan felújított csoportunk teljesen új külsőt kapott. Kicserélésre került a régi parketta új gumipadlóra, ablakaink és radiátoraink szép új festékrétegek kapott. Nem csak az előbbiekben említett berendezések kaptak új külsőt, hanem a szobánk falai is teljesen megújultak. Szép világos színű falaink lettek, melyeket esztétikus lambériával fedtek be a szakemberek. A felújítás során az általunk megálmodott babakonyha is beépítésre került, amelyet a gyerekek már az első nap nagy örömmel fogadtak és birtokba is vettek. A megújult csoportszobánknak nem csak a pedagógusok, dajkák, szülők örültek, hanem a gyerekek is. A gyerekek őszinte mosolya és csillogó szemeik bizonyítják ezt, illetve az hogy Danikánk az ablakon kikiabálva értesítette Lénát, hogy iparkodjon:

„Léna siess, mert már az ÚJBA vagyunk.”

A gyermeki örömöt bizonyítja még azt, hogy a következő mondat hangzott el az önfeledt játéka során:

„ De jó, hogy már itt Lakunk”

Köszönjük szépen, vigyázunk rá!


  Lepke1 Lepke2

Térkép_József Attila utcai Tagóvoda

 

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi